Re-design vándorkiállítás Miskolcon

Kedves Partnereink!
Tisztelt Pedagógusok!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Miskolcra érkező Re-design Vándorkiállítást.

A kiállítás meghosszabbított nyitva tartással, azaz október 12-20. között, hétköznaponként 8-16 óra között, díjmentesen tekinthető meg a miskolci VOKE Vörösmarty Művelődési Házban (Miskolc, Lenke u. 14/A). 

Iskolai csoportok számára – előzetes időpont egyeztetést követően – tárlatvezetést tartunk (kb. 30 perc). Kérjük, hogy emailben elérhetőséggel (greenaction@greenaction.hu), vagy telefonon (30/479-3767 ill. 46/508-700, 508-701) jelezzék felénk, hogy mikor szeretnék a kiállítást megtekinteni (8-16 óra között).

Re-design – Gondold újra! pályázat témája az egyes tárgyak funkciójának újragondolása és ezekből újrahasznosított használati tárgyak barkácsolása volt. Célja ezentúl, hogy ráirányítsa a figyelmet a hulladéknak szánt anyagok újrahasználhatóságára, népszerűsítse a „re-design” irányzatot, ezáltal is elősegítve a környezeti szemléletformálást.
A legjobb pályaműveket bárki megnézheti teljes valójában a Re-design Vándorkiállítás keretén belül. Lehet, hogy már régóta hever neked is otthon egy elhasznált bőröndöd, de nem tudod, mit kezdj vele? Ha eljössz, biztos lehetsz benne, hogy más szemmel fogsz majd utána tekinteni a tárgyakra.

ullmann_ZAE

Szerző: Zöld Akció Egyesület

Bejegyzése megosztása

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.